Pionierswerk in een toxische omgeving 2

Met delicate thema’s als ouderverstoting bezig zijn, is altijd een beetje een evenwichtsoefening. Je moet trouwens in heel wat zaken een balans vinden: een balans tussen beide ouders, een balans in aanpak, een balans in juridische verantwoording, een balans in psychologische begeleiding en een balans in het vinden van de juiste medewerkers.

Huis van Hereniging heeft vanaf de eerste dag dat de vzw is opgericht, moeite gedaan om de juiste bestuursleden aan te trekken. Dat gebeurde met vallen en opstaan, want bij de samenstelling van dit soort organisatie moet je met heel wat dingen rekening houden. Zijn de mensen die zich aanmelden niet té emotioneel betrokken? Hoe zorg je ervoor dat benadeelde ouders die bestuurslid willen worden geen geheime agenda hebben? Ben je het voldoende eens met elkaar over de aanpak van ouderverstoting?
Huis van Hereniging verwelkomt andere meningen, verschillende invalshoeken en feedback. Luisteren naar elkaar – écht luisteren – is de beste manier om je te verrijken. Openbaar negatieve kritiek spuien, roddelen of zelfs ronduit onwaarheden vertellen werkt helaas vaak op korte termijn in het eigen voordeel, maar meestal komt de juiste toedracht na verloop van tijd toch naar boven.

Jammer genoeg moet Huis van Hereniging vaststellen dat de website van de vzw sinds kort naar een andere vereniging verwijst. Het bedrijf dat wij hebben betaald voor serverruimte en hosting heeft dat zonder overleg gedaan – een beslissing die we vanzelfsprekend betreuren.
We zouden langs deze weg dan ook graag melden dat de tekst die momenteel terug te vinden is op www.huisvanhereniging.be helemaal niets te maken heeft met onze vzw.
Wij doen ook het nodige onze domeinnaam terug te vorderen.

Ondertussen hebben we met man en macht gewerkt om deze situatie te verhelpen. Een nieuwe site met nieuwe domeinnaam is dan ook sinds kort online:

www.huisvanhereniging.com , alsook een nieuw e-mailadres petra@huisvanhereniging.com

Je kan ons uiteraard ook volgen via onze Facebookpagina, www.facebook.com/huisvanhereniging, en twitter, https://twitter.com/HUISvHERENIGING en natuurlijk via ons gekende gsm-nummer, +32 (0)477 39 77 94.

Alvast onze excuses voor de verwarring die mogelijk is ontstaan!


Het Huis van Hereniging team